2021 En güzel En Yeni Halı Modelleri

2021 halı modelleri yayınlayacağız sizlere. Çok güzel fikirler var içinde. Sizler de yıkanabilir halı kullanıyorsanız belli bir süresi olduğunu biliyor olmalısınız. Altındaki yapışmasını sağlayan malzeme bir süre sonra dökülüyor ve o halıyı kullanmaya imkan kalmıyor.

Kum gibi pislik yapıyor. Sürekli dökülüyor. Yere yapışması özelliğini de yitirmiş oluyor. Halı hareket ediyor sürekli de altından pislikler ortalığa saçılıyor. Sinir hastası olmalık durumlar..

Benim halılarımın alt kısmının bozulması Çok sık yıkadığım mutfak halısı ve çocuk odası halıları 5 sene dayanabildi. Diğerleri 8.sene atıldı. Yani eskiden halılar ömürlüktü , yıkamasını büyük balkonlu evlerimizde yapıyorduk. Şimdi çoğu evde balkon bile yok. Halı yıkamaya zaman da yok.

Hal böyle olunca halı piyasası çok farklı ürünler çıkarmaya başladı. İnce yıkanabilir halılardan , kalın yıkanabilir halılara . Normal kalın halılar için halı örtüsü yapımına kadar, kullanışlı bir çok ürün üretilmeye başlandı. El dokuma halılarında klasik bir kaç desen vardı hep o desenin renkleri , farklı desenler olsa da makina halısı fazla karışık olamıyordu. Genelde simentrik ve geometrik şekiller ile içlerine etnik desenlerin karışımı uygulanıyordu.

Yeni desenleri hep birlikte görelim. Şimdiki halılar tablo gibi. Hem rengarenk hem de farklı desenlerde.. Galerimizi izleyelim..Farklı türde çok güzel halılar göreceksiniz. Moda olan desenler çok satılan halı modelleri , en güzel halı modelleri izleyeceğiniz resim galerisinde olacak. iyi seyirler.

Bir cevap yazın